Випускники 11-х класів ліцею пройшли реєстрацію участі в Національному мультипредметному тесті -2023

3 травня 2023 року, завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. За інформацією МОН України створено понад 276 тис. персональних кабінетів, 268 тис. осіб уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ-2023 року.
Документи потенційних вступників ще опрацьовують регіональні центри оцінювання якості освіти, остаточні дані будуть оприлюднені після завершення оброблень.
Цього року 250 369 осіб виявили бажання скласти тестування в тимчасових екзаменаційних центрах в Україні, за кордоном ー 26 132 осіб.
Загалом тимчасові екзаменаційні центри працюватимуть у 32 країнах світу завдяки підтримці закордонних партнерів.
Вибираючи предмет додаткового блоку, вступники віддають перевагу історії України (145 164 особи) й іноземним мовам (85 275 осіб). Для проходження реєстрації вступникам потрібно створити персональний кабінет за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру. Далі необхідно дотримуватися інструкції:
вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де він/вона планує складати НМТ;
завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
надіслати внесену інформацію та копії документів на оброблення до регіонального центру.
Щоб коректно завантажити інформацію, потрібно натиснути кнопку «Надіслати на обробку», тоді регіональний центр зможе опрацювати інформацію, а вступника буде зареєстровано для участі в НМТ.
У разі, якщо надано неповний пакет документів або копії неналежної якості (вимоги до копій документів тут), вступник отримає сповіщення про необхідність виправити недоліки.
Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше, не пізніше 7 травня 2023 року.
До 7 травня 2023 року в персональному кабінеті можна змінити навчальний предмет додаткового блоку чи населений пункт в Україні або за кордоном для проходження тестування. Також вступник може виявити потребу у складанні НМТ під час додаткової сесії.

Всі випускники 11-х класів Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця в кількості 120 осіб, серед яких 86 осіб за кордоном, пройшли успішну реєстрацію для участі в національному мультипредметному тесті.

Офіційна інформація МОН України за посиланням:
https://mon.gov.ua/ua/news/reyestraciya-dlya-uchasti-v-nmt-zavershuyetsya-3-travnya

Тримаємо освітній фронт!
Україна Переможе🇺🇦

Центр комунікації