Всі учні 11-х класів ліцею отримали новий зразок довідки про освіту для реєстраціі в НМТ-2023

Міністерством освіти і науки України затверджений Порядок проведення в 2023 році національного мультипредметного тесту.
Як відомо, вступникам з-за кордону обов’язково потрібна довідка про освіту.
Вступники, які здобувають повну загальну середню освіту в поточному році за межами України, при реєстрації на НМТ-2023 мають надати довідку з місця навчання.
Це важливий документ, про оформлення за новими вимогами Українського центру оцінювання якості освіти https://testportal.gov.ua/
Окремо, довідку із закордонного закладу освіти необхідно отримати за таким зразком та оформити нотаріально засвідчений переклад цього документа.
Довідка з місця навчання про здобуття цього року повної загальної середньої освіти є одним з головних документів, необхідних для реєстрації на НМТ-2023.
Як відомо, вступники, які перебувають за кордоном, а таких в Українському медичному ліцеі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця – 87 осіб (у 18 країнах світу), матимуть можливість скласти національний мультипредметний тест щонайменше у 21 країні світу.
Відповідальною за проведення реєстраціі на НМТ-2023 в першому університетському медичному ліцеі призначено вчительку-методистку, експертку ЗНО з Історіі України – Ніну Андріївну Матічину.
https://uml.ua/news/konferentsiia-z-nezlamnymy-vypusknykamy-litseiu-voiennoho-2023-roku-vystoimo-i-peremozhemo/.

Тримаємо освітній фронт🇺🇦

Центр комунікації.