ВІТАЄМО ВЧИТЕЛЬКУ- МЕТОДИСТКУ СТРОКАЧ НАТАЛІЮ МИКОЛАЇВНУ із днем народження

Спільнота Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця має честь сердечно вітати із Днем Народження вчительку-методистку англійської мови – Строкач Наталію Миколаївну!

Дорога Наталіє Миколаївно! Найвища фаховість, людяність, мужність, щирість, наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам здобути велику повагу серед колег та вдячних учнів і учениць.
Ми пишаємось, що Ви працюєте разом із нами і робите вагомий внесок у розбудову першого університетського медичного ліцею, підготовку майбутніх лікарів і провізорів у цей час найважчих випробувань.
Нехай Ваш шлях буде наповненим новими досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну, самовіддану працю, чуйність, уміння творити добро.
Міцного здоров’я Вам і Вашій родині, благополуччя, миру, перемог, щедрої долі, щастя, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних, мрій та сподівань!
З роси і води Вам!
Многая і благая літа!
З правдивою пошаною і любовію до Вас – Ваша рідна Спільнота Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця
💙💛

Центр комунікації