Урок мужності. Відзначаємо День захисників та захисниць України

«Збройні сили України, пройшовши крізь важкі випробування війною, зміцнилися, оволоділи значним досвідом і сьогодні, надійно утримуючи бойові позиції на Сході нашої держави, тренуючись на полігонах, виконуючи завдання у небі і на морі, підтверджують свою готовність до виконання завдань за призначенням.

Загальновизнаний факт, що армія України стала однією з найсильніших у Європі.

Українці завжди памятатимуть наших воїнів, які віддали життя за Україну, захищаючи справедливу долю для нашого народу.

Повага до подвигу наших героїв є абсолютною на всій території держави.»

(З виступів Президента України – Верховного

Головнокомандувача Збройних Сил України)

 

07 жовтня 2021 року, напередодні відзначення Дня захисників та захисниць України, відбулася зустріч здобувачів освіти 9-Б класу з заступником командира з морально-психологічного забезпечення майором військової частини А-4167 Кармазіним Олександром Володимировичем.

Слухаючи розповідь військовослужбовця, що пройшов випробування АТО, ліцеїсти мали змогу усвідомити, що захист незалежності кожної держави є безперервним процесом. Кожна країна дбає про збереження свого суверенітету. І цей захист залежить саме від Збройних Сил, їх підготовки та злагодженого реагування. Воїни нашої армії продовжують виконувати завдання з оборони держави в умовах протидії гібридній агресії з боку Російської Федерації та захищати наше мирне життя.