Щоденник роботи другої міжнародної літньої школи «UML camp»

Заняття з англійської мови (основи медичної термінології) проводить керівник UML Med Eng Camp кандидатка філологічних наук, учителька-методистка Ангерчік Євгенія Дмитрівна: Ендокринна система.

Сьогоднішнє заняття літньої школи з хімії «UML Chemistry Camp 2022» було присвячено вивченню теми «Елементарна біохімія нервової системи».
Пріоритетну увагу слухачі школи приділили характеристиці складу, властивостям, хімічним основам синтезу нейромедіаторів та фізіологічно активних сполук. Дали визначення поняття, схарактеризували класифікацію та механізм дії нейромедіаторів. Відповіли на питання, яку роль відіграють нейромедіатори у процесах передачі мозкових імпульсів, як діють на мозок наркотичні речовини і як важливо дотримуватися здорового і безпечного способу життя.

20.06 в літній школі з біології продовжуємо знайомитися із особливостями будови і життєдіяльності тварин. Сьогодні це – Тип Кишковопорожнинні, Плоскі та Круглі черви. Вивчили біологічні особливості цих тварин, ознайомилися із представниками та їх значенням. Особливу увагу було відведено на вивчення профілактичних правил щодо зараження паразитичними червами- гельмінтами.