РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

Ліцейна спільното Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяла участь 17 грудня 2021 року в роботі Всеукраїнськоі науково-практичноі конференції «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами».
Представники МОН, науковці, методисти та фахівці-практики розповіли про організацію інклюзивного навчання за оновленою нормативно-правовою базою у 2022 році та нову типологію освітніх труднощів і рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами. Також було презентовано проєкт підтримки інклюзивної освіти.
Організаторами є Інститут спеціальної педагогіки та психології імені М. Ярмаченка НАПН України за підтримки Міністерства освіти і науки України та громадської організації «Квант Раціо».
Конференція відбулася в режимі онлайн.
Ознайомитися з програмою конференції та надіслати запитання спікерам можна за посиланням: https://www.inclusivness.education/conf

Докладніше за посиланням:
https://mon.gov.ua/ua/news/17-grudnya-konferenciya-rivni-sered-rivnih-innovacijni-pidhodi-do-navchannya-ditej-z-osoblivimi-osvitnimi-potrebami