Підсумки Конференціі: ЄС + dComFra Digital Competence Framework for Ukrainian teachers and other citizens

25 жовтня 2022 року, відбулася фінальна підсумкова конференція за проєктом «ЄС Еразмус+ dComFra – Digital Competence Framework for Ukrainian teachers and other citizens» (Рамкова структура цифрових компетентностей для українських вчителів та інших громадян).
Конференція відбулася у гібридному форматі.
У заході взяли участь всі партнери проєкту «dComFra», запрошені доповідачі з ІТ-спільноти Європейського Союзу, українські експерти з цифрових компетентностей та цифрової трансформації, представники міністерств (Міністерство освіти та науки, Міністерство цифрової трансформації), понад 100 учасників з України і Європейського Союзу.
Український медичний ліцей Національного медичного університету імені О.О. Богомольця представляв керівник закладу, професор Ярослав Цехмістер.
Головним завданням конференції стало представлення результатів dComFra міжнародній аудиторії та привернення уваги громадськості до цифрової соціальної інтеграції, цифрового розриву та можливостей його подолання.
Також на заході представили результати проєкту«dComFra» й розглянули питання цифрової трансформації України, цифровізації освіти, кібербезпеки, новітньої методології індивідуального навчання в умовах аудиторії та можливості наступних спільних проєктів у межах програми «Еразмус+».
Програма конференції:
https://dcomfra.vdu.lt/wp-content/uploads/2022/10/dComFra-final-conference-agenda.pdf.
Запис конференції:
www.facebook.com/kn.knukim/videos/449774593910488

Офіційно за посиланням:
https://mon.gov.ua/ua/news/vidbulasya-pidsumkova-konferenciya-shodo-pitan-cifrovoyi-transformaciyi-ukrayini

Центр комунікації