Педагогічні працівники ліцею проходять тренінг щодо поводження у випадку надзвичайних ситуацій

Уже 1,5 тижні тривають тематичні навчання із педагогічними колективами та батьками у школах.
Їх проводить спеціальний навчально-методичний центр, що створений Держслужбою України з надзвичайних ситуацій та муніципалітетом Києва.
Розроблені інструкції для різних типів закладів та установ, як діяти, враховуючи специфіку. Ідеться про медичні заклади, школи та дитячі садки, заклади соціального захисту тощо. В Українському медичному ліцеі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця наказом призначено відповідальні особи, які забезпечать виконання інструкцій, правильні оповіщення та евакуацію педагогічних працівників і здобувачів освіти.

Довідково:
Київ працює у режимі надзвичайної ситуації військового характеру – сьогодні сили цивільного захисту складають 13,5 тисяч особового складу та 782 одиниці техніки.
Сили цивільного захисту столиці: 13,5 тис. осіб та 782 одиниці техніки – Пантелеєв
Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв з трибуни сесійної зали Київради.
«Наші зусилля спрямовані на те, щоб за будь-яких умов попередити чи подолати, як дешеві провокації, так й вистояти в умовах нападу. Ми діємо за чітким та послідовним планом. На сьогодні сили цивільного захисту складають 13, 5 тисяч людей особового складу та 782 одиниці техніки. Активно розгортаються сили територіальної оборони».

Офіційно:
https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_rozpochali_navchannya_v_shkolakh_dlya_vchiteliv_ta_batkiv_iz_pitan_povodzhennya_u_vipadku_nadzvichayno_situatsi/

Центр комунікації