Майстер клас з хімії для учнів 11-х класів професорки Сліпчук Валентини Леонідівни

Доктором педагогічних наук, професором кафедри медичної біохімії та молекулярної біології НМУ імені О.О. Богомольця, вчителем-методистом хімії СЛІПЧУК Валентиною Леонідівною було проведено цикл уроків для учнів 11-Б класу Українського медичного ліцею НМУ імені О.О. Богомольця з використанням онлайн інструментів за темою «Елементи IVА групи».
Було створено умови для виявлення активності, самостійності, ініціативності, творчості здобувачів освіти та розвитку предметних компетентностей з хімії. Здобувачі освіті продемонстрували вміння бачити і застосовувати хімічні знання в реальному житті.
Розвитку ключових компетентностей сприяло використання інтерактивних технологій та створення комфортних умов, за яких учні відчували свою успішність, інтелектуальну спроможність. Зокрема, використовуючи онлайн інструмент Kahoot було створено віртуальний клас (virtual classroom) та проведено тестування (в формі гри) з теми «Елементи IVА групи». За допомогою платформи Kahoot були поставлені бали за правильність та швидкість виконання тестових завдань.