Лист від Голови правління Ukraine Global Scholars

Добрий день,
Мене звати Юлія Сичікова.
Я – голова правління Ukraine Global Scholars (UGS), благодійного фонду, який з 2015 року безкоштовно допоміг 100 українським учням вступити в найпрестижніші навчальні заклади США, Китаю, ОАЕ та інших країн, зокрема в такі школи-пансіони, як Андовер (США), Чоут (США),  Лезен (Швейцарія), та такі ВНЗи, як Гарвардський (США) та Масачусетський (США) університети. Основна місія UGS — це розвиток України, оскільки ми вимагаємо від учасників нашої програми повертатися в Україну після здобуття освіти за кордоном.
Ваш заклад має багато талановитих дітей, від яких ми були би раді отримати заявку на вступ у UGS.
Щорічно ми отримуємо 750 заявок з кожної області України, від переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, від талановитих танцюристів, співаків, громадських активістів та багато інших. Ми шукаємо здібних учнів 8–11 класів, які мають бажання здобути освіту у кращих університетах та школах-пансіонах світу та повернутися в Україну. Для участі у відборі до програми UGS учням треба заповнити аплікаційну форму онлайн до 15 квітня, щоб мати пріоритет під час розгляду заявок.
Ми були би вдячні, якби Ви Поширили посилання на аплікаційну форму з вашими учнями, які би могли представляти Ваш заклад на всеукраїнському рівні та бути гідними амбасадорами вашого села/міста/області.
Розповіли про нашу програму на Ваших сторінках у соціальних мережах та на Вашому сайті. Інформація для поширення доступна в документах, прикріплених до цього листа.
Долучилися до нашої групи у Facebook, щоб вчасно отримувати оновлення про UGS.
Наші українські партнери включають:
EdCamp Ukraine
USUBC
Європейська Бізнес Асоціація
KPMG-Україна
CMS Cameron McKenna Ukraine

Щоб дізнатися більше про UGS, подивіться сюжети ICTV, 1+1, СТБ та Голосу Америки про нашу організацію.
Відвідайте наш вебсайт за цим посиланням https://docs.google.com/document/d/1oJc9hc-tT7niT1wspyL4bUWMQrt-FezAeLLVUhGZimM/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1hWPEveN0IoL9pGnGzl4JFe4AnaE_13Hm/view?usp=sharing

Розповівши своїм учням про UGS сьогодні, Ви дасте їм змогу вступити у найкращі школи-пансіони й ВНЗи світу та ще більше вкладете у розвиток нашої країни.

Дякую, що прочитали цей лист.
З повагою,
Юлія