Кандидатка на посаду голови парламенту Сотник Ірина

Добрий день, шановне товариство Українського медичного ліцею!
Моє ім’я – Сотник Ірина. Я учениця 11-г класу. У першому класі я навчалася в загальноосвітній школі 196, м.Києва. Вже з першого класу я брала активну участь в шкільній діяльності, адже виступала на різних концертах та театральних виставах. Паралельно, я навчалася в Дитячій музичній школі 22. Завдяки навчанню в музичній школі, я мала змогу брати участь в цікавих конкурсах та олімпіадах. Власне, Найкращим досвідом, який я отримала в музичній школі, стала моя участь в міжнародній учнівській олімпіаді з сольфеджіо.

З п’ятого класу я навчалася в Спеціалізованій школі 44, з поглибленим вивченням англійської мови. Саме в цей час я почала захоплюватися біологією та природничими науками загалом. В дев’ятому та десятому класі брала участь в міському етапі МАН, де зайняла третє місце, за дослідження проблем онкології у підлітків. В 11 класі я продовжила дослідження проблем раку молочної залози, на базі Інституту експериментальної патології, онкології та радіобіології імені Кавецього. Додатково, в десятому класі я стала дипломанткою
Українського нейроконкурсу, та зайняла третє місце на олімпіаді з біології в Київському університеті Тараса Шевченка..

Можу похизуватися своєю діяльністю, як члена учнівського самоврядування, адже в 2019 році я була обрана віце-президентом школи. Завдяки цьому досвіду, я навчилася організовувати свята, концерти й вистави. Навчилася прислухатися до учнівських ідей та пропозицій. Головне, навчилася втілювати їх в життя, що може бути корисним, для майбутнього президента учнівського парламенту Українського медичного ліцею НМУ ім. О. О. Богомольця.

Програма

Я впевнена, що для багатьох з нас, ліцей став другим домом. Ліцей-це місце , де ми познайомилися з нашими найкращими друзями. Місце, де ми отримуємо найважливіші знання в нашому житті. Тут ми вчимося жити, дружити, комунікувати з іншими. В ліцеї ми проживаємо наші найкращі роки. Тоді чому б нам не зробити ці роки ще кращими? На мою думку, я можу стати людиною, яка якнайкраще можу втілити цю ідею в життя. Тому, я планую зробити наступне:
-Організувати систему винагородження для учнів, які брали участь в конкурсах та олімпіадах, для заохочення учнів до активної учнівської діяльності
-організація зборів «літературного кафе», для поширення вивчення цікавої учням літератури
-встановлення комунікації з випускниками ліцею
-організація зборів «Speaking club» , для урізноманітнення вивчення англійської мови.
-організація систематичної перевірки психологічного стану учнів (для своєчасного виявлення можливого булінгу)
-зробити діяльність самоврядування прозорою та відкритою для учнівських пропозицій.