КАНДИДАТ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ПАРЛАМЕНТУ Бова Тетяна

Бова Тетяна Андріївна, учениця 10-В класу Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, народилась 15 вересня 2005 року.
З 2011 по 2020 роки навчалася у спеціалізованій школі I – III ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 м. Києва, яку закінчила з відзнакою.
Під час навчання приймала активну участь в учнівському самоврядуванні та була його членом.
Брала активну участь у громадському житті: була організатором навчальних екскурсій до будинку Уряду (Кабінет Міністрів України), телеканалу 1+1, музею грошей Національного банку України, проводила (ведуча) святкових заходів (ведуча) до днів вчителя, французької мови, новорічних свят та інших.
У 2020 році вступила до десятого класу Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, зайняла перше місце в XV Всеукраїнській ліцейній олімпіаді з профільних предметів, навчається на відмінно.
Є старостою класу.
У позашкільний час займається спортивно-бальною хореографією.
Неодноразово виборювала призові місця міських та всеукраїнських змагань зі спортивно-бальної хореографії.

Мотиваційний лист
кандидата на посаду Голови парламенту Українського медичного ліцею
Національного медичного університету імені О.О. Богомольця
Бови Тетяни Андріївни.

Шановні друзі!

Вважаю, що ліцейні роки – унікальний час у житті, коли знаходиш справжніх друзів, відбуваються яскраві відкриття, виникає бажання рухатися вперед досягати більших успіхів, це те, що пам’ятається все життя. Для мене важливим є згуртувати команду учнівського самоврядування задля спільної співпраці та розвитку ліцею і університету. Я буду підтримувати у діяльності учнівського парламенту: відповідальність, ентузіазм, відкритість, цілеспрямованість, чесність, справедливість, комунікабельність, вміння організувати роботу в спільноті. Планую вивести на новий, більш масштабний рівень культурно-масові заходи: день ліцею, флешмоби, квести, ігри та фестивалі, створити власну інновацію, яка б відрізняла нас з-поміж інших. При цьому надати кожному учню, за його бажанням, креативну платформу, на якій він зміг реалізувати себе. Планую, спільно з командою, налагодити співпрацю учнівського самоврядування ліцею з неурядовими громадськими організаціями, учнівськими і студентськими організаціями, сприяти участі представників парламенту ліцею у заходах, програмах та волонтерських проектах органів державної влади, громадських об’єднань. Так само у мене є певні цілі на цей рік. Не скажу, що мої цілі багатьом відрізняється від інших кандидатів, тому що кожен з нас тут для того, що б допомогти університету, розвиватися, знайомитися і співпрацювати з керівництвом. Тому, моя мета проста – зробити життя університету якнайкраще. І найголовніше – я знаю, які зміни необхідно провести, щоб вивести парламент на новий рівень. На втілення змін у мене є тільки один рік, так що роботи буде багато, і вона буде дуже інтенсивна.