З янголом на плечі…

Для нас в ліцеї наближення Новорічних та Різдвяних свят щорічно вже шостий рік поспіль звістує конкурс «Із янголом на плечі» на базі Університету філології Київського університету імені Бориса Грінченка.

Ліцеїсти, яких виховують у дусі любові до рідного слова та поваги до традицій рідного народу, як ми і сподівалися, гідно представили наш освітній заклад.

Цьогоріч у ліцейній команді кращі з кращих, справжні поціновувачі художнього слова:

Аджавенко Софія – 10-Б кл – класний керівник Строкач Н.М.

Безноско Артур – 9-Б кл. – класний керівник Ліпкан О.В.

Кударенко Фаїна – 10-А кл. – класний керівник Дорошкевич Н.В.

Рябкіна Юлія – 9-А кл. – класний керівник Дорошкевич Н.В.

Шевченко Влада – 11-Г кл. – класний керівник Керасіді І.Г.

І результати, як і традиційно вже є для нашого ліцею, звеселили наші серця, є приводом для гордості.

Праця наших педагогів та учнів була достойно відзначена високопрофесійним журі серед якого викладачі Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка, професійний актор імітатор голосів і звуків двічі рекордсмен книги рекордів України Doctor Zvuk (Юрій Коваленко). Та особливо приємним для нас виявилося запрошення випускника ліцею, вихованця Дорошкевич Н.В., нині студента 2-го курсу факультету лікувальної справи Національного медичного університету імені О.О.Богомольця Фоміна Володимира. Володя навчався в ліцеї з 9 по 11 клас і щорічно був членом конкурсної команди. Його виступи були на такому стабільному рівні, що вразило журі, запам’ятався Володя неперевершеним рівнем виконання поезії кращих українських майстрів слова. І тепер, коли юнак уже є студентом Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, вперше в історії конкурсу (а проводиться він уже 11 років), бувшого учасника, неодноразового переможця, запросили у члени журі.

Для нас, вчителів ліцею, це є підтвердженням високого рівня навчання та виховання, нашої праці педагогів.

Наші діти виховуються у висококультурному середовищі, мають можливість розвивати свої творчі здібності.

І ось 14.12.2018 року вся наша ліцейна спільнота пережила ще одну важливу подію. Наші вихованці Студії художнього слова у нелегкому творчому змаганні (бо серед учасників школярі гуманітарних шкіл, гімназій, ліцеїв міста Києва) вибороли:

Рябкіна Юлія – 9-А клас – І місце

Безноско Артур – 9-Б клас – ІІ місце

Кударенко Фаїна – 10-А клас – ІІІ місце

Аджавенко Софія – 10-Б клас . – перемога в номінації «Креативність виконання»

Шевченко Влада – 11-Г клас перемога в номінації «Артистизм виконання»

Очолила команду, як і щорік, керівник Студії художнього слова ліцею, вчитель-методист, вчитель вищої категорії, куратор 9-А та 10-А класів Дорошкевич Наталія Вікторівна, чия праця була відзначена журі Подякою.

Вітаємо переможців. Розділяємо радість від таких вагомих здобутків. Гордимося нашими талановитими дітьми.

Хай здійсняться мрії і надії, які несуть із собою Новорічні та Різдвяні свята.